MI (AI) megoldások

Az emberi intelligencia nagy dolgokra képes. A generatív mesterséges intelligencia lehetőségeivel kombinálva pedig páratlan eredményeket érhetünk el. Merülj el MI-megoldásaink tengerében!

Kreatív MI (AI)

Egy olyan világban, ahol a technológia soha nem látott gyorsasággal fejlődik, a siker kulcsa az új vívmányok hatékony használata. Ügynökségünk kreatív MI-megoldásaival marketing kampányaid effektivitása többszörösére növelhető. Az általunk használt eszközök növelik kreatív csapatunk produktivitását, így még több és jobb minőségű tartalommal tudjuk szórakoztatni célcsoportodat.

A Hello olyan mesterséges intelligencia palettát állított össze, amivel magasabbra tudjuk emelni a grafikai tervezés, a szövegírás, illetve filmkészítés nívóját, és stúdióminőségű hangfelvételeket készíthetünk – stúdiózás nélkül.

Workshopok

MI-trendekben jártas szakértői csapatunk szívesen megosztja veled tudását. A mesterséges intelligenciához kapcsolódó témák széles skáláját öleljük fel, az alapoktól az olyan bonyolult topikokig, mint a mélytanulás. Előadást is tarthatunk cégedben, vagy workshopot kreatív marketing ügynökségünkben. A lényeg, hogy MI-kurzusaink segítik a generatív mesterséges intelligencia ismeretek elmélyítését, illetve a kritikus gondolkodás és az innovatív üzleti stratégiákhoz vezető, problémamegoldó készségek fejlesztését.

MI avatárok

Ezek az avatárok nem csupán egy hús-vér ember digitális reprezentációi. Hozzánk hasonlóan képesek kommunikálni a célcsoporttal, és egészen emberszerű élményt nyújtanak. Tartalomfaragóink olyan személyiséget alkotnak avatárod számára, ami pontosan megfelel a márkakövetelményeidnek. A végeredmény pedig egy olyan digitális személy lesz, aki nemcsak tökéletesen tükrözi célcsoportod elvárásait, de teljesen fel tudja venni a branded személyiségét is – miközben egyedi és interaktív élményt nyújt.

ReStart Konferencia

ReStart Konferencia

Kreatív kollégáink kerekasztal-beszélgetésekben vesznek részt és prezentálnak.

HP Konferencia

HP Konferencia

Erdős Ákos, ügyvezetőnk szakmai előadást tart cégeknek és oktatási intézményeknek.

Szeretett ügyfeleink

Continental
Marriott
Dallmayr
BT
Wella
Ernst & Young
Unisys
Ericsson
Fény utcai piac
Samsung
Hydro
Szászi Birtok
Saint-Gobain
Total Energies
Visual Labs
Vodafone