Szerelemprojektek, amik megdobogtatják a szívünket.

Meggyőződésünk, hogy az összes problémára létezik kreatív megoldás. Minden egyes projekt egy lehetőség arra, hogy interakcióba lépjünk az emberekkel, és figyelemre méltó eredményeket érjünk el. Munkáink számos iparágat lefednek a távközléstől a bankszektorig. Számunkra nincs túl nagy vagy túl kicsi feladat. Minden tervbe ugyanazt a lelkesedést, kreatív energiát és tapasztalatot fektetjük; legyen az egy új márka bevezetése, integrált kampány vagy márka-ráncfelvarrás.

Szászi Birtok nagyarculat

Szászi Birtok nagyarculat

Grafikai tervezési portfóliónk egyik büszke pillanata, amikor megalkothattuk a Szászi Birtok, Magyarország egyik első minősített bio borászatának új arculatát és weboldalát.

Tovább a videóhoz →
Continental Magyarország employer branding kampány

Continental Magyarország employer branding kampány

Megterveztük a márka országos employer branding kampányát 8 lokációra és 8 key visual-ra szabva. A legjobb rész az egészben? Minden képen a Continental munkatársai szerepelnek, akiket a Hello csapata fotózott be.

Tovább a videóhoz →
EY Az Év Üzletembere™ gála

EY Az Év Üzletembere™ gála

Az EY Magyarország nagyszabású eseményére a New York-i Met-gála csillogását hoztuk Budapestre. A jelöltek sikertörténeteit elmesélő rövidfilmeket is mi készítettük a rendezvény támogatására.

Tovább a videóhoz →
TEDxMETU social media kampány

TEDxMETU social media kampány

Nemcsak lelkes rajongói voltunk a népszerű TEDxMETU együttműködésnek, de a projekt vizualizációjáért és az online kommunikációs stratégia megalkotásáért, illetve a közösségi média platformok kezeléséért is mi feleltünk.

Ericsson vállalati rendezvény

Ericsson vállalati rendezvény

Nagyon élveztük az Ericsson Innovációs Napok 2021 szervezését, ahol inspiráló és innovatív projekteket mutattunk be az iparági szakembereknek és partnereknek - online és offline módon egyaránt. A Hello az eseményt megelőzően demóvideókat is készített, hogy méltóképp mutassa be az Ericsson legújabb fejlesztéseit.

Budapest Marriott Hotel employer branding rövidfilm

Budapest Marriott Hotel employer branding rövidfilm

Mindig öröm a Budapest Marriott Hotel ikonikus helyszínén forgatni. Amellett, hogy a szálloda lélegzetelállító panorámáját lencsevégre kaptuk, a hotel barátságos személyzetét helyeztük employer branding videónk középpontjába.

Tovább a videóhoz →
Fény Utcai Piac nagyarculat

Fény Utcai Piac nagyarculat

Buda patinás piaca a mi kezünk alatt újult meg. Megtiszteltetés számunkra, hogy a legendás Fény Utcai Piacot mi varázsolhattuk újjá; a logótervezéstől a világító, kültéri feliratig.

Saint-Gobain social media marketing

Saint-Gobain social media marketing

Legfrissebb hosszútávú, full service ügynökségi megbízásunk most vette kezdetét a francia építőanyag-forgalmazó vállalattal. Az ernyő- és almárkák izgalmas megjelenését hozzuk az éves rendezvények mellett minden online felületen és a social media platformok (marketing stratégia & management) teljes repertoárjában.

EY employer branding kampány

EY employer branding kampány

Employer branding projektünkben hiteles karaktereket mutattunk be egyedi szemszögből. A Hello megálmodta az EY tavaszi toborzási kampányának kreatív koncepcióját, majd online platformokra és több budapesti citylightra vitte.

Egyensúly Intézet nagyarculat

Egyensúly Intézet nagyarculat

A márkaarculat és kommunikáció újradefiniálásának célja, hogy az intézet pártsemlegességét és a szakértői vélemények békés ütköztetésére épülő tevékenységét egyaránt kifejezze. A brand vizuális identitása egy progresszív, elegáns, jövőorientált világot képvisel, amely az intézet logójától kezdve a szakpolitikai kiadványokig számos felületen visszaköszön.

IBIS Sziget Fesztivál videók

IBIS Sziget Fesztivál videók

Az Accor Group egyik szállodatagja napfényes kampánnyal rázta fel a budapesti Sziget Fesztivált. Az IBIS számára egy dinamikus employer branding videót készítettünk, míg bulis image filmünk tapinthatóvá tette a partit. Így ötvöztük a vendéglátást a fesztiváleufóriával.

NNG Year-end party

NNG Year-end party

Az NNG-nek egy grandiózus, 1000 fős évzáró bulit szerveztünk innovatív rendezvényelemekkel – mint a kinetikus gömbdekoráció –, illetve egy monumentális LED falat is bevetettünk színpadelemként. Az est fénypontjaként Havasi lépett fel Live Show act-jével.

BT Hungary kommunikációs kampányok

BT Hungary kommunikációs kampányok

A PPC kampányoktól az OOH megoldásokig díjnyertes projektekkel támogatjuk a BT Magyarország márkakommunikációját. Magyarország egyik legnagyobb üzleti szolgáltató központjával való partnerségünk 9 éve töretlenül tart.

W Budapest Grand Debut

W Budapest Grand Debut

A W Budapest Grand Debute rendezvényünk egy igazi látványosság volt a megújult Drechsler Palotában, ahol a "Daring Duality" szlogen jegyében több mint 400 vendég élvezhette a Ladies On Stage fellépőit és a Magyar Táncművészeti Egyetem lenyűgöző előadását.

Tovább a videóhoz →
Puma house Budapest

Puma house Budapest

A 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra PUMA-ra szabtuk és építettünk egy komplett házat, amiben izgalmas, többnapos rendezvényen vehettek részt a brand által támogatott sportolók.

Tovább a videóhoz →
WELLA x Hello

WELLA x Hello

A Wella márkát kezdetben csak a közösségi média felületein képviseltük, de a közös munka mára kibővült teljes körű kommunikációs támogatássá. Legfőbb célunk, hogy újraértelmezzük a márkát, és a márkaimázst tovább építsük. Célunk, hogy a Wella hajápolási termékeivel ragyogjanak a hajak!

Szeretett ügyfeleink

Continental
Marriott
Dallmayr
BT
Wella
Ernst & Young
Unisys
Ericsson
Fény utcai piac
Samsung
Hydro
Szászi Birtok
Saint-Gobain
Total Energies
Visual Labs
Vodafone