Rendezvényszervezés

Ne kergesd az álmaidat – együtt levadásszuk őket! A Hello mint rendezvényszervező cég, teljes körű lebonyolítást vállal a csapatépítésektől kezdve a tréningeken át a céges rendezvényekig. Koncepcióból így lesz a legjobb megvalósítás.

Eseménytervezés

A Hello átfogó rendezvényszervezési szolgáltatásokra specializálódott; akár vállalatokról, szervezetekről vagy magánszemélyekről van szó.
Tudjuk, hogy egy esemény megszervezése kihívásokkal teli feladat, ezért nagy terhet tud levenni a szervező válláról egy rendezvényszervező cég bevonása.

Lelkes account managereink szoros együttműködésben lesznek veled, hogy pontosan felmérjék az igényeidet és preferenciáidat, amik alapján testre szabott eseménytervet kapsz, hogy minél emlékezetesebbé váljon a találkozó az ügyfeleid vagy a csapatod számára.
Szolgáltatásaink magukba foglalják a helyszín kiválasztását, a catering biztosítását, a hoszteszek és hosztok, illetve a házigazdák helyszínre érkeztetését.

Dekoráció
és design

Minden esemény egyedi, ezért megvalósításuk kreatív megközelítést igényel.
Legyen szó klasszikus, elegáns megjelenésről, vagy modernebb, merész stílusról, kreatív marketing ügynökségünkben megvan a szakértelem, hogy tökéletes atmoszférájú rendezvényt szervezzünk.

Sokrétű dekorációs szolgáltatást kínálunk a virágdíszítésektől a fényeffekteken át az egyedi installációkig.
Célunk, hogy egységes brand-képet hozzunk létre az esemény teljes egészére vonatkozóan, a meghívóktól a megállító táblákig.

Helyszín- és házigazda-választás

A megfelelő helyszín kiválasztása sokat dob bármely társas összejövetel sikerén. Vállalati konferenciát, gálavacsorát vagy csapatépítést szervezel? Alvállalkozóink széles köre is segíti, hogy minden igényedet ki tudjuk elégíteni.

Bőséges helyszínválasztékunk szállodákat, konferenciaközpontokat, kültéri rendezvényhelyszíneket és éttermeket is magába foglal. Rendezvényszervező cégünk minden szempontot figyelembe vesz: a rendezvény méretét, lokációját és a büdzsét is, hogy megtaláljuk a tökéletes szpotot. A kiválasztott helyszínen pedig kiegészítő személyzetet is tudunk biztosítani, hogy minden a lehető legsimábban menjen.

HBO Aranyélet premier promóció

HBO Aranyélet premier promóció

Vodafone 5G Daru kitelepülés

Vodafone 5G Daru kitelepülés

EY Az Év Üzletembere™ Gála

EY Az Év Üzletembere™ Gála

Hiventures - Startup and Innovation Day

Hiventures - Startup and Innovation Day

BT in the Air

BT in the Air

Microsoft Envision Forum

Microsoft Envision Forum

Marriott születésnap

Marriott születésnap

NNG Year-end party

NNG Year-end party

Vodafone Budapest One Beköltözős Hét

Vodafone Budapest One Beköltözős Hét

Szeretett ügyfeleink

Continental
Marriott
Dallmayr
BT
Wella
Ernst & Young
Unisys
Ericsson
Fény utcai piac
Samsung
Hydro
Szászi Birtok
Saint-Gobain
Total Energies
Visual Labs
Vodafone