Hirdetéskezelés

A személyre szabott hirdetési stratégiák hidat képeznek márkád számára, hogy a leghatékonyabban jusson el üzenete a célcsoportodhoz. A hirdetéskezelés ez a híd.

Kampánystratégia & setup

A digitális reklámok jelentősége napjainkban jelentősen megnőtt. Egy jól megtervezett reklámstratégiával a brandek ma már a legtöbb új érdeklődőt a digitális térben érik el.

A Hello hisz abban, hogy minden vállalkozás egyedi, ezért minden digitális reklámkampányt személyre szabottan kezelünk. A közösségi média hirdetésektől a Google AdWords kampányig és még azon is túl, egyedi igényeidhez igazított hirdetéskezelési stratégiát készítünk.

Targetálás & monitoring

Hirdetéskezelési szolgáltatásaink közé tartozik a célzott target group kutatás, a hirdetések létrehozása és az átfogó jelentéskészítés is. A Hello a hirdetési platformok széles skálájának szakértője, beleértve a Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads és még sok más hirdetési platformot. Ezeket a csatornákat kihasználva rendkívül célzott, költséghatékony és eredményes kampányokat hozunk létre.

Optimalizáció

A hirdetéskezelés egy erős első lépés, de marketingkampányod ennél több összetevőből fog állni. Folyamatosan nyomon követjük és optimalizáljuk kampányainkat, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák.
Akár a weboldalad forgalmát szeretnéd növelni, akár leadeket generálnál, vagy az értékesítést lendítenéd fel, nekünk megvan a szükséges eszköztárunk és szakértelmünk ahhoz, hogy minden flottul menjen.

Szeretett ügyfeleink

Continental
Marriott
Dallmayr
BT
Wella
Ernst & Young
Unisys
Ericsson
Fény utcai piac
Samsung
Hydro
Szászi Birtok
Saint-Gobain
Total Energies
Visual Labs
Vodafone