Employer branding

Szeresd felebarátaidat úgy, mint az alkalmazottaidat! Az "év legjobb vállalata" díjtól már csak egy baromi jó employer branding stratégia választ el.

Stratégiakészítés

Csodákra képes employer branding stratégia a cél? Kreatív marketing ügynökségünk először megismeri vállalatod értékeit, kultúráját és küldetését, majd megkeresi a módját, hogy a legtesthezállóbb módon közvetítse missziódat potenciális és jelenlegi munkavállalóid felé.

A Hello-nál tisztában vagyunk azzal, hogy a legértékesebb munkaerő bevonzása időt és erőforrást igényel. Szerencsére bennünk megvan ehhez a spiritusz, amit már a szakma is sokszor elismert. Például, amikor segítettünk megszerezni a legjobb munkavállalói online rendezvénynek járó UNICEO Live Communication Arany díjat, illetve a nagyvállalatok számára járó Arany Díjat a Hiventures számára, valamint a Magyar PR Szövetség Employer Branding Awards fődíját a BT Magyarországnak.

Toborzási kampányok

A rendkívül kompetitív munkaerő-piac korát éljük. Ebben a szoros versenyben egy cég akkor tudja vonzóvá tenni magát a TOP jelöltek számára, ha egyedülálló márkaimázst épít. Tehát a toborzási kampány első és legfontosabb lépése márkád egyedi munkáltatói értékígéretének (EVP) meghatározása. Miután megtaláltuk ezt a varázslatos összetevőt, átfogó employer branding stratégiát dolgozunk ki, majd egy employer branding kisfilmben, a közösségi médiában vagy más platformokon mutatjuk be branded erősségeit.

Kiértékelés

A márkafelelősök konkrét eredményeket várnak, amikor full service kommunikációs ügynökségre bízzák employer branding stratégiájukat. Teljesen jogosan! Éppen ezért minden egyes employer branding kampányunkat nyomon követjük és elemezzük, beleértve a weboldal látogatottságát, a közösségi média platformok aktivitását és a beérkező pályázatok számát – így mérni tudjuk a kampány hatékonyságát. Mert amikor valóra váltjuk az álmaidat, mi is nyugodtan alszunk.

Vodafone Zöld Flotta videó

Vodafone Zöld Flotta videó

Vodafone ONE beköltözős hét

Vodafone ONE beköltözős hét

Vodafone merch AgilEvolution

Vodafone merch AgilEvolution

Continental testimonial kampány

Continental testimonial kampány

Marriott employer branding rövidfilm

Marriott employer branding rövidfilm

NNG Year-end party

NNG Year-end party

BT Hungary Lásd lilában

BT Hungary Lásd lilában

Szeretett ügyfeleink

Continental
Marriott
Dallmayr
BT
Wella
Ernst & Young
Unisys
Ericsson
Fény utcai piac
Samsung
Hydro
Szászi Birtok
Saint-Gobain
Total Energies
Visual Labs
Vodafone