Egyensúly Intézet

Nagyarculat design

2021

Az Egyensúly Intézet jövőképe egy gazdagabb és boldogabb Magyarország, amelynek elérését vonzó és megvalósítható szakpolitikai javaslatok készítésével segítik. A think tank saját arculatának és brand kommunikációjának megújításával 2021-ben minket bízott meg.

Az általunk tervezett nagyarculat célja, hogy az intézet pártsemlegességét és szakértői vélemények békés ütköztetésére épülő tevékenységét egyaránt kifejezze. A brand vizuális identitása egy progresszív, elegáns, jövőorientált világot képvisel, amely az intézet logójától kezdve a szakpolitikai kiadványokig számos felületen visszaköszön.

A friss arculat büszkén hirdeti az intézet vízióját és filozófiáját, közös munkánk során izgalmas folyamat volt kidolgozni az ehhez szükséges grafikai megoldásokat, mint például a dinamikus hatású arculati elemeket és a magyar lobogót idéző arculati színeket.

Az új arculat bevezetését szakpolitikai kiadványok és egyéb print anyagok, valamint digitális tartalmak tervezésével és gyártásával támogattuk, az agytröszt munkáját pedig azóta is folyamatosan segítjük sajtóesemények és konferenciák szervezésével.

EI_CoverSnap2.jpg

EI_CoverSnap1.jpg