Hiventures

Digital Startup and Innovation Day

2020

A Hiventures marketingtevékenységét teljeskörűen segítjük, a Regional Startup and Innovation Day megszervezése is évről évre a mi feladatunk.

A különböző finanszírozási- és mentorprogramok kommunikációja és tartalomgyártása (pl KKV Pro, StartupHer) mellett a Regional Startup and Innovation Day szervezése is a mi feladatunk, ami a CEE Régió legnagyobb startup networking eseménye.
 

A legnagyobb kihívást a 2020-as rendezvény jelentette, ezt ugyanis apandémia miatt a digitális térbe költöztettük. Fontos volt, hogy az esemény több év alatt fenntartottszínvonalát megőrizzük és a körülményekhez alkalmazkodva a leginnovatívabb formában újítsuk meg.

Hiventures RSID 2020 - Hello Agency

A régióban az elsők között építettünk fel egy 3D-s, immerzív virtuális világot greenbox technológia segítségével, amely a streamelt eseményt minden néző számára emlékezetessé tette. A kreatív koncepció megalkotásában, a futurisztikus neon dzsungel és a virtuális aréna megteremtésében, a landing page megtervezésében és a forgatások lebonyolításában is kiemelt szerepet kaptunk, így a Regional Startup and Innovation Day sikerére mi is büszkék lehetünk.

 

A digitális esemény a 2021-es UNICEO Live Communication Awards Best Hybrid B2B Event kategóriában első helyezést ért el.