BT

Full Service Kommunikáció

2013-2021

A BT magyarországi brand kommunikációját díjnyertes projekteken keresztül segítjük a PPC kampányoktól az OOH megoldásokig.

Magyarország egyik legnagyobb SSC-jének nyújtott szolgáltatásaink köre az elmúlt 8 évben egyre szélesedett, így már sok közös sikert élhettünk meg.

A BT (British Telecommunications) márkaépítési tevékenységében élő és digitális rendezvények, social media felületek tartalom- és hirdetéskezelése, médiavásárlás, digitális és print kampánykreatívok tervezése, out of home megoldások, belső kommunikációs és aktivációs kampányok oldaláról is részt veszünk.

hello_bt_2.jpg

A 2500 főt foglalkoztató BT toborzási kommunikációját a kiemelt részlegekre szabott employer branding image filmek gyártásával támogattuk, a járvány idején pedig virtuális talkshow műsorokkal, saját fejlesztésű online adventi kalendáriummal és egyéb digitális eseményekkel segítettünk növelni a dolgozói elégedettséget.

Közös munkánk elismeréseként a 2020-as Online Wellbeing Week projektünk az UNICEO Live Communication Awards-on arany fokozatot ért el a Best Online Event for Employees kategóriában, a Te.Itt.Most kampány pedig 2021-ben elnyerte a Magyar PR Szövetség Employer Branding Award fődíját, illetve a Nagyvállalat kategória arany minősítését.

 

 

hello_bt_gamenight.jpg